Treba da znate

Dozvola

Svi skuteri iz Motogrini portfolia spadaju u L1 kategoriju, što znači da njihova maksimalna brzina u skladu sa važećom zakonskom regulativom ne prelazi maksimalnu brzinu od 45km/h. Za tu kategoriju vozila potrebna je vozačka dozvola AM ili B kategorije.

Registracija

Sva vozila koja spadaju u L1 kategoriju se registruju i u zavisnosti od visine taksi na opštinskom nivou, i cena prve registracije za Motogrini električni skuter je oko 6,000 dinara. Set neophodnih dokumenata za registraciju dobijate kod nas prilikom kupovine vozila.

Maksimalna brzina

Maksimalna brzina vozila je definisana zakonskom regulativom i za kategoriju vozila L1, kojoj Motogrini skuteri pripadaju, ona je 45km/h. Maksimalna dozvoljena brzina u gradskoj zoni po Zakonu o bezbednosti saobraćaja je 50km/h.

Domet/autonomija

Svi dometi Motogrini skutera navedeni u tehničkim specifikacijama na sajtu su potvrdjeni u realnom režimu korišćenja jer kao pioniri elektromobilnosti u regionu, imamo veliko iskustvo i dobre odnose sa velikim brojem naših korisnika. Ovome najviše doprinose kvalitetne baterije najnovie tehnologije i servisna podrška Motogrini mreže, koja održavanju baterija daje poseban značaj.
Faktori koji imaju uticaj na domet električnih skutera je isti kao i kod skutera sa standardnim benzinskim motorom. Na smanjenje autonomije električnih skutera utiču nepropisno napumpani preumatici, otpor koji proizvodi vetrobran, čeoni vetar, način vožnje, uslovi terena, uzbrdice, veće opterećenje, jedna ili dve osobe i drugi slični faktori.

SAD MUDRI KUPUJU!

VELIKO SEZONSKO SNIŽENJE CENA ODABRANIH MODELA MOTOGRINI ELEKTRIČNIH VOZILA!!!

Na to još i povrat subvencije 250-500 EUR!

Ovo stvarno ne treba propustiti!

POZOVITE ODMAH 060 727 65 65

This will close in 6 seconds